Листа на агенти

Листа на активни агенти во продажба на НЛБ Нов пензиски фонд АД Скопје по градови/општини

Доколку сакате да стапите во контакт со агент кој работи во Вашиот град/општина, Ве замолуваме да не контактирате на телефонскиот број: 02/15-500 или на електронска пошта kontakt@nlbnpf.mk

Листа на активни агенти